Storskade, spesialområder med avbrudd

Industritaksering + Paal Smith = 🤝

Industritaksering har lenge samarbeidet med Paal Smith i flere både store og mindre saker. Historien går helt tilbake til 1997 da en bombe eksploderte utenfor hovedkvarteret til Bandidos Motorsykkelklubb i Drammen. I angrepet var det flere nærliggende bygg som ble skadet og ødelagt, derav produksjonsbedriften Drammens Is som Smith på den tiden var administrasjonssjef og viseadministrerende direktør for. Skaden utviklet seg til å bli et av Norges største landbaserte avbruddsoppgjør på den tiden, og det var gjennom denne saken Industritaksering og Smith ble kjent.

Siden 1998 is har Smith fortsatt sin virksomhet innen regnskap/økonomi og avbrudd, og har hatt flere avbruddsoppdrag for flere av Norges største forsikringsselskaper. Han har også vært skjønnsmann på avbrudd. Pr. dags dato er han også deltids kontrollør/økonomisjef for en mellomstor norsk importør innen konfeksjon.

Industritaksering ser frem til flere nye gode år sammen.